160101

Hej, nu var det drygt ett år sedan jag bloggade och oj vad mycket som har hänt! 2015 var defentivt mitt år.
 
Jag började med att ta körkort i Januari fick en bil av baba!!.
Jag fick massvis med ansvar under sommaren då min chef lät mig vara ansvarig när hon var på sin semster, det betydde så mycket för mig.
Jag blev även Service ansvarig vilket är som gjort för mig. Så karriär mässigt har det hänt supermycket.
Jag hade min första riktiga 4v semester som var amazing! Vi hälsade på min syster i sthlm och vi åkte till Puerto Rico, magiskt.
Fick ett nytt schema efter sommaren som innebär en massa mer dagtider, underbart! Jag har jobbat väldigt mycket med mig själv, med tanke på ifjol då jag gick in i väggen, 
Jobbat mycket och länge, varje dag är lite av en kamp, men det går frammåt och jag känner att jag har utveklats på många plan.
 
 
I oktober så höll jag i min första kundklubbsdag, jag hade planerat detta i nästan 2 månader och det blev succé, det har aldrig varit så många på en kundklubbsdag ever! Vi hade ett mål på att vi skulle få 55 gäster att serva, det dök upp 86 härliga människor.
November fyllde jag 24 år, firades med min kusin och faster som fyllde år närliggande datum, vi hade en helt otroligt fin kväll ihop hela familjen! Fick massvis med fina presenter, pappa betalde servicen på min bil samt besktining, plus 1k haha han är för härlig. Jag antar att det är sånna presenter man får när man är vuxen, men det var ju perfekt att slippa lägga ut dom pengarna på bilen! 
 
December så kom Patricia hem från U.S.A vi hade uppersittarkväll ihop med ostbricka, fondue och massa bingolotter och det var så mys! Vi gjorde även en spraytan, sola solarium är inget alternativ, jag ska köpa egen maskin för hemmabruk, vem vet kanske öppnar spraytan salong inom kort ;) 
 
Sedan har det varit Jul & Nyår, det har jag inte fattat än.. Att det redan är 2016, jag vill inte att 2015 skulle sluta det har vart ett fantastiskt år! men som man brukar säga, nytt år nya möjligheter, faaast det tror jag inte på. Man har alltid möjlighet att förendra ens liv, det behöver inte vara den 1:a januari för att man ska börja träna, det är bara en ursäkt och oftast så håller inte ens nyårslöftet för det är helt orealistikt att bara ställa om bara för att det är ett nytt år. Vill man så kan man. Hej så länge! 
 
Allmänt | |
Upp