Helt ny människa

Asså shit, var så jävla behövligt att få tömma pormaskar och göra en djupingående ansiktsbehandling, fick en aha pensling och en "gold mask" som gjorde susen för min torra hud. Portömningen gjorde lite ont men så värt det! 
Nu har jag och  Petra gjort upp en behandlingsplan kändes helt underbart, jag har alltid haft en bra hy, men det senaste har den blivit hemskt torr därav vita pluppar i ansiktet, men dom går att få bort som tur är! Så nästa gång ska dom bort bestämde vi! Hon är så härlig jag kan rekommendera alla boråsare att gå till Petras hudvård. 

Köpte även denna: 

Den innehåller syror som tar bort den gamla huden gradvis och går ner på djupet. Så den gamla dåliga huden försvinner och en ny fräsch kommer fram. Den återfuktar ordentligt och kan användas både dag och kväll. 
Nästa gång ska jag köpa ögoncreme i samma serie men dom är så dyra kan inte köpa båda samtidigt:/ men blir en ny produkt varje månad. Produkterna håller upp till 5 månader tycker jag är super bra! Huden är ändå det som gör en fräsch och du kommer alltid ha kvar den huden så man ska ta hand om den och det är lika bra att börja tidigt! Smink och kläder tycker vissa är mer viktigt men jag tycker inte det är viktigast jag prioriterar mitt hud , ser det som en investering i framtiden:) 
Allmänt | |
Upp