2014-12-23

God morgon!
Känns roligt att börja blogga igen, faktiskt  det var ett tag sedan nu men suget har kommit tillbaka, yes! 
Har haft en bra helg med underbara människor, god mat och några glas vin.  Känns så härligt att det är jul, jag tycker den är ur mysig som den är, många jagar den där perfekta julen, men jag tvivlar på att den finns om man ska tvinga fram den, man ska vara nöjd med det man har och vad man får så blir det bra i slutändan :)
Ikväll ska jag och älskling kolla på uppesittarkvällen med bingolotto såklart, då åker ostbrickan och fruktsalladen fram!  En annan sak med julen är all mat, hur härligt är inte det då? Kommer inte behöva äta på hela januari sen när man har vart hemma hos min familj, nog att det är jul bord och det är mycket bara det, men min familj är libaneser och då kan ni föreställa er ungefär 4 julbord... men det är bra jag behöver äta mycket , försöker gå upp i vikt så jag kanske kan få några muskler snart.. Men glöm inte frukten ;) 
 
På tal om muskler så är jag snart laddad för att åka och träna, idag är det legday som alla andra dagar, haha, har börjat på ett nytt träningsprogram som fokuserar på ben och rumpa, jag börjarade igår, det är  ett 8 veckors program med ett dagligt schema med olika övningar och tips. Kanon bra! 
 
 
Allmänt | |
Upp